Dohoda športových klubov PumpPark Petržalka

PumpPark Petržalka je mimoriadne úspešný dobrovoľnícky projekt, ktorého poloha v srdci najväčšieho sídliska na Slovensku predurčuje na intenzívne využívanie obyvateľmi aj športovcami. Najmä v poobedňajších hodinách, kedy je areál osvetlený a umožňuje plnohodnotný tréning aj po zmene času na zimný, je areál mimoriadne využívaný aj zo strany obyvateľov. Ak sa v takomto čase nekoordinovane organizujú tréningové aktivity aj športové kluby, situácia začína byť niekedy aj nebezpečná.

Preto sme zvolali na vopred dohodnutý termín stretnutie všetkých športových klubov a jednotlivých trénerov, ktorí organizujú, alebo by mohli mať záujem organizovať v tomto areáli pravidelné tréningy. Jedná sa o nasledovné subjekty:

Medvedica, Henky riders, Bearider, BMX klub Rača, BAJKSLAVA, Karpaty kids, Detský šport klub, Pedál, Karpatské horské, Junk ride crew a Michal Pokorný.

V utorok 8.11.2022 podvečer sa stretli predstavitelia niektorých z týchto športových klubov a dohodli sa na rozvrhu využívania areálu ako aj na zák

ladných pravidlách, ktoré budú dodržiavať. Subjekty ktoré sa stretnutia nezúčastnili vyjadrili s pravidlami súhlas následne a taktiež sa budú snažiť rešpektovať dohodnutý časový harmonogram.

Veríme, že takýto postup založí budúcu lepšiu spoluprácu medzi klubmi a na jarné a letné mesiace bude už spolupráca a dohoda samozrejmosťou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.